”I dagens läge känns det bra att vara med och bidra till en hållbarare värld genom att köpa en begagnad telefon snarare än en ny!” — Anton Karlsson

Om MobilePro Sweden

MobilePro Sweden är en nätbutik som vill bidra till ett hållbarare samhälle genom att erbjuda ett enkelt och smart sätt att både köpa och sälja begagnade telefoner och övrig teknik. Grundarna har sedan innan lång erfarenhet av bedömning och reparationer av telefoner och vet exakt vilket värde din telefon har.

 

Genom exceptionell kundservice och kvalitativa produkter till rimliga priser vill vi alltid vara det självklara valet för den som vill sälja sin telefon men även köpa en ny till grymma priser.

Varför begagnad telefon?

Det finns framför allt två starka anledningar till att köpa en begagnad telefon snarare än en ny. Dels är du med och bidrar till en hållbarare värld där vi återanvänder fungerande prylar så länge det går. Dels sparar du pengar. En fullt fungerande telefon som är lika bra som en ny kan i vissa fall vara över 50% billigare. För samma pryl!
Utöver begagnade telefoner säljer vi också tillbehör och reservdelar till telefoner. Här kan du köpa allt från fodral till nya batterier till din telefon. Vi har ett stort utbud och täcker de flesta vanliga modellerna med sortiment av hörlurar, laddare och skärmskydd.
Vi erbjuder också andra typer av produkter. Kolla in vårt utbud av läsplattor, datorer och övrig elektronik.